Waar moet gehoorbescherming aan voldoen?

Waar gehoorbescherming aan moet voldoen hangt af van je hobby of werk of beide. Universele gehoorbescherming en op maat gemaakte gehoorbescherming is verkrijgbaar voor alle soorten hobby’s en werkgelegenheden. Gehoorbescherming moet er voor zorgen dat alle geluiden onder de grens van 85 dB komt.

Waar moet gehoorbescherming aan voldoen?
Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

👰🏻 🤵🏻

Last van elkaar? Ook dat is op te lossen! Gehoorbescherming moet een goede demping, werkt echt wel tegen het gezeur. Geen gezeur maar gesnurk? Dan zijn er slaapdopjes.

💃🏻 🕺🏻

Hou je wel van een dansje? Ook dan is het belangrijk om je oren wel goed te beschermen. Opvallend of onopvallend kan je zorgen dat jij geen piep in je oor krijgt dan een avondje swingen.

🎅

Hohoho, doe maar wat zachter. Gehoorbescherming is natuurlijk een geweldig verantwoordelijk kado om te geven! Past prima onder een kerstboom of door de schoorsteen.

Overigens ook het windgeruis in de arrenslee kan beschadiging opleveren. Last van wind geruis? Klik dan even hier.

👨‍🚒 👮🏻‍♀️ 👮🏻

Als een beroep last heeft van lawaai dan zijn het wel Politieagenten of brandweermannen/vrouwen! Gelukkig worden die altijd voorzien van otoplastieken via de werkgever. Banaan in je oor en Horend Goed zijn dealers van Comfoor en Pluggerz gehoorbescherming. Heb jij een voucher? Stap vooral binnen!

👨‍💻

Gehoorbescherming in een server-ruimte! Wat een herrie! Even kan wel, maar zodra je daar langer aanwezig moet zijn ben je zonder gehoorbescherming echt fout bezig. Zorg voor juiste gehoorbescherming met een goede pasvorm. Waar moet gehoorbescherming aan voldoen? Zorg dat de ventilator-geluiden onder de 85 dB uit komt.

👩‍🌾👩‍🔧

Werk jij in de bouw of ben je boer? Zorg er voor dat je bij luidruchtige klussen gehoorbescherming in hebt. Dit voorkomt een piep. Wat moet gehoorbescherming aan voldoen? Aan een juiste pasvorm een een goede demping. Draag jij ze de hele dag? Zorg dan voor gehoorbescherming met een vlakke demping.

  • Uni-Fit Music
  • Uni fit Pro
  • uni fit shoot
  • Uni fit quiet
  • uni fit water
  • Uni fit sleep
  • Uni Fit Travel
  • Uni-Fit Road
  • Uni-Fit Music Premium

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X