BABBELS LIVE FESTIVAL 15 JUNI 2019

Daaaaaaaar gaan we weer! Ook Banaan in je oor & Horend Goed zijn ook weer aanwezig bij Babbels Live 2019 om u te voorzien van de (zo nu en dan de broodnodige) gehoorbescherming!

Bestel je kaarten hier.

Ook dit jaar zal het één groot feest worden! Babbels Live Zaterdag 15 juni zal onder anderen optreden:

JOKI BEERENDONK

BABBELS LIVE

Aanwezig op Babbels Live: Welkom bij Joki en welkom in de wereld van Joki Toedeledoki. Joki maakt van elk feestje een bijzondere gebeurtenis. In overleg verschijnt zij van Jordanese toiletjuffrouw tot swingende 70ties chick en alles wat daar tussen zit. Mengt zich onder uw gasten en weet al gauw de stemming erin te brengen. Rustig, chaotisch, zingend en spelend, het liefst interactief. Niks is haar te dol. De tent gaat op zijn kop! “I feel good!” Zij neemt “Haar dames en heren” mee op een 100% pure entertainmenttrip, soms terug in de tijd, soms verrassend modern. Met veel gevoel, een stem die raakt en een persoonlijkheid die men niet snel zal vergeten, geeft zij haar gasten een “goed” gevoel, krijgt zij zelfs de meest verlegen directeur op tafel en zingt zij voor u de sterren van de hemel.

HET FEESTTEAM

BABBELS LIVE

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds vele jaren weet het Feestteam met meer dan 100 feestknallers zoals ‘Shirt uit & Zwaaien’, Let It Bee en Stuiterbal, keer op keer van elke evenement een feest te maken. Van ZiggoDome tot aan het Gelredome en van Feesttent Huppelkutteveen tot aan Krommenie telkens maakt het Feestteam hun slogan ‘van 0 tot Feest in 10 seconden’ dubbel & dwars waar.

ROB RONALDS

BABBELS LIVE

Dat Rob Ronalds de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby”, was hij vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer in programma’s van TV Oranje. Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, Gloria“, “Ons Frans is vrijgezel”en “Dan ga ik met mijn buurman naar het café”, “La Fiesta Loca” en tijdens het carnaval van 2017 maakt hij  ‘Haar naam was Hans’. In januari 2018 verscheen de nieuwe feestplaat van Rob. Titel is “Ik hoef niet in het geld te zwemmen”, een heerlijk doe- en zing mee lied. Op de bühne is Rob Ronalds een echte feest-kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor ongeëvenaard. Dat gaat gezellig worden bij Babbels Live.

YVES BERENDSE

BABBELS LIVE

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie. Een korte terugblik op 2016 leert dat het voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single Zin in Jou werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Hij zag het aantal optredens sterk toenemen en hij deelde al vele affiches met bekende namen. De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn belofte waargemaakt en is inmiddels uit- gegroeid tot een vaak geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches. Inmiddels worden zijn eigen hits, zoals ‘ZIN IN JOU’ en “ALS ZIJ DANST’ luidkeels meegezongen en heeft hij zijn plaats tussen de grote namen volledig verdiend.

JOHN WEST

BABBELS LIVE

John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia en nu ook bij Babbels Live. Met hits als ‘Jouw blik’, ‘Voel je dan niet’ en zijn laatste single ‘Wit zwart’ weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook grote podia gestaan. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles ‘Lekkerding’ en ‘Blijf bij mij’, duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans. Onlangs gaf John West een uitverkocht concert in het Chassé Theater en ‪op 20 mei‬ aanstaande geven John West en Lange Frans een concert in Poppodium 013 in Tilburg. John West onderscheidt zich als zanger door  het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft. Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fanschare nog steeds blijft groeien. In 2012 was John West speciale gast bij Toppers In Concert, waar hij in totaal voor 200.000 mensen heeft gezongen. In 2015 schopte hij het tot de finale van de SBS-show Bloed, Zweet En Tranen.

HET MEEZINGTEAM

BABBELS LIVE

Stephan en Marvin zijn ras echte horecaondernemers met hun eigen bedrijven. Naast hun al drukke leven draaide ze al regelmatig op diverse feestjes. Van bruiloften, kroegen, feesttenten en ook verzorgden ze met veel plezier succesvolle karaoke-avonden voor jong en oud. Totdat ze werden benaderd door de organisatie van een groot lokaal buitenfestival. Karaoke was voor zo’n evenement te klein, dus moest er groter worden gedacht. Zo ontstond eigenlijk als “lolletje” Het Meezingteam: met opblaasbare microfoons zingt de hele zaal mee met de zang en muziek van Stephan en Marvin.Duizenden mensen gaan zingend uit hun dak. Sinds dat eerste festival wordt Het Meezingteam vaak benaderd voor grotere podia op binnen- en buitenfestivals, bruiloften en andere evenementen. En steeds weer wordt ieder evenement één groot feest en zeker bij Babbels Live!

ROCKY VOSSE

BABBELS LIVE

Rocky Vosse begon met zingen op feesten en kermissen in de regio Noord Holland. Zijn eerste single was: “Donker om me heen“. In het voorjaar van 2008 deed Rocky Vosse mee met de wedstrijd “De Leeuw die brult weer” van Sterren.nl. Hij werd unaniem uitgeroepen tot winnaar en eind mei van dat jaar verscheen de single met dezelfde titel: “De leeuw die brult weer“. Na dit succes kreeg Rocky Vosse een platencontract en scoorde in 2010 een grote hit met “Pretty Belinda“. En in 2011 wist hij te scoren met een remake van “Is everybody happy“. Live brengt Rocky een avondvullend vrolijk entertainment met, naast zijn eigen single, een mengeling van bekende feesttoppers en meezingers.

TINO MARTIN

BABBELS LIVE

In het voorjaar van 2015 was hij nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen. Later dat jaar, in het eerste weekend van oktober, stond hij tweemaal in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. In dit zelfde weekend werd zijn eerste eigen album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles waaronder het met de ‘Koos Alberts Award’ bekroonde ‘ Toch zal ik altijd aan je denken’ werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Tino ontwikkelt zich als een artiest die zowel geliefd is bij jong als oud. Met 400 optredens mag hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen en ontving hij de ultieme bekroning, een Edison voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’.

In 2017 en 2018 staat Tino voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en geeft hij een uniek concert op Ibiza. Hij released tevens het album ‘Hoe ik het zie’ en mag voor de 2e keer de Edison Popprijs in ontvangst nemen. In oktober 2018 verschijnt de live registratie van zijn Concert ‘In the Round’ in de Ziggo Dome en brengt hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is. Op 8 juni 2019 geeft Tino Martin zijn grootste concert uit zijn carrière in het Olympisch stadion.

DE FLAMINGO’S

BABBELS LIVE

De Flamingo’s worden ook wel in het amusementscircuit “het matinee orkest van de toekomst” genoemd. Dit duo , bestaande uit de neven Frans en Peer van Oirschot heeft al zoveel km’s op hun entertainmentteller staan dat het klokje dol is gedraaid. Al hun ervaring uit het bruiloften en kermiscircuit komt samen in deze act. Dit dans, show en amusementsorkestduo is gespecialiseerd om allerlei dansvloeren aan het zwieren te krijgen. U wilt een polonaise, een foxtrot een Summerparty of gewoon lekker roeien met de hele dansvloer, de Flamingo’s zullen het met een brede glimlach op hun gezicht voor u verzorgen. Golden oldies van George Baker, The Cats en Frank Ferrari worden net zo makkelijk gezongen als de nieuwste kneiters van Django Wagner en Neil Daimond Enthousiast en met een gebleekte glimlach brengen de Flamingo’s hun muziek en is het iedere keer op keer weer een speciale belevenis.

DAVE, RIK & JOS

BABBELS LIVE

Zangtrio Dave, Rik & Jos beleefde het eerste optreden in maart 2015 op een besloten feest in Assendelft. Dit is ook het dorp waar deze 3 mannen, Jos de Ruyter, Dave van der Hoorn en Rik Jansen, vandaan komen.

Rik en Jos hebben in het verleden al gezamenlijk opgetreden als 2-man’s zangduo. Het muzikale verleden van Rik gaat nog verder terug tot in de jaren ’90 toen hij samen met René Bos het duo Plus Minus vormde. Dave werd vervolgens bij het nieuw te vormen zangtrio gevraagd vanuit zijn groeiende plaatselijke bekendheid als vertolker van het Nederlandse lied in de plaatselijke café’s en tevens als winnaar van een talentenjacht bij Café Babbels. Met Jos als “zingende stukadoor” de vertolker van veel oude rock & roll, Dave met Nederlands repertoire en Rik die daar tussenin manoeuvreert werd de toon gezet. Als pure hobbyisten met een professionele inslag zijn de mannen inmiddels een vast gezicht op de kermis Assendelft en het evenement Immer Gerade Aus.

Een nieuw hoogtepunt in de lijst van optredens zal het evenement Babbels Live 2019 gaan worden!

PARTYFRIEX

BABBELS LIVE

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café’s en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single Ik Moet Zuipen zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat breekt alle records en wordt o.a. beloond met een Buma.NL Award voor beste single. Met Maximaal gaan ze over hun grenzen heen ook over de grenzen bij babbels live?

RONNIE RUYSDAEL

BABBELS LIVE

Een optreden van Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, is altijd weer een verrassing, ook al zie je hem voor de 10e keer. Hij weet overal het publiek in de polonaise te krijgen, heeft steeds zijn koffer vol vlaggetjes, kaartjes, stickers of wat dan ook en het is altijd zo dat het publiek met een glimlach op het gezicht naar huis gaat. Het maakt voor Ronnie niet uit wie hij voor zich heeft, deze rasartiest zet zijn excentrieke tanden in het publiek en laat niet los voordat iedereen ‘een gaatje in z’n knetter’ heeft. Sinds de opsplitsing van de Sjonnies in januari 2010 treedt Ronnie als solo-artiest op in heel Nederland. In zijn glimmende outfit en voorzien van bakkebaarden en gouden tanden zingt hij met zijn eigen onvervalste stemgeluid zowel de oude Sjonnies-hits ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Roos in je blonde haren’, ‘de Bostella’  en ‘Zwemmen zonder slip’ als ook zijn latere nummers, waaronder  ‘Eet veel bananen’, ‘Ayayayay’, ‘Friet met Mayonaise’ en ‘De koning van de Polonaise’.

JOHN DE BEVER

BABBELS LIVE

John de Bever heeft zijn naam in 2017 definitief gevestigd! De Oranje Leeuwinnen kronen zijn ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ tot hun lijflied! Optredens in alle bekende tv shows volgen! Ook wordt de 12,5 miljoenste view gevierd met een parachutesprong! Op 4 november presenteert hij zijn solo album dat dezelfde titel draagt. Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. Zijn winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

LAWINEBOYS

BABBELS LIVE

De Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en een Gouden Plaat op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Lawinesong’ en ‘Laat Maar Waaien’ komen nog steeds op ieder feest voorbij. Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het spingen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest.

MENTAL THEO

BABBELS LIVE

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers. Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). Grootste hit was ‘Wonderfull Days’ en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen plaatjes verkocht.

RENÉ KARST

BABBELS LIVE

Last minute toegevoegd aan het programma: René Karst!! Momenteel bestijgt hij de hitparades met die kneiter van een hit ‘Atje Voor De Sfeer’!

In 2007 ontstaat het liedje ‘Supergave Tijd’. Een hit is geboren. René krijgt er zelfs landelijke bekendheid mee. Diverse albums en succesvolle singles als ‘Ik Wil Zo Graag Weer Twintig Zijn’, ‘Op De Tafel Dansen’, ‘Helemaal Niets’ en ‘Hollanders’ volgen. De gekte breekt echter pas écht los als René samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 10 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten. Een tweede (duet)single, ‘We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn’, volgt en bereikt eveneens de hoogste regionen van de hitlijsten.

Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij platenmaatschappij Dino. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Laat Ze Maar Zien’ en ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Zijn optredens worden ondertussen steeds populairder. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten. Tot 16 juni bij Babbels Live!

DANSSTUDIO2 SHOWBALLET BEGELEIDT DE ARTIESTEN bij Babbels Live

BABBELS LIVE

Dansstudio2 uit Assendelft heeft in haar 41 jarig bestaan al vele talenten voortgebracht. Bij de vorige editie van het Babbels Live Festival sierde naast de artiesten op het podium ook nog een aantal danseressen van dansstudio2. Na het succes van de afgelopen 2 jaar begeleiden dit jaar ook  zes van deze danstalenten de artiesten weer tijdens de Hollandse Dag.

Bestel alvast de juiste gehoorbescherming voor bij Babbels Live 2019!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X