https://www.banaaninjeoor.com/informatie-over-gehoorbescherming-voor-horeca-bedrijven/

Hey! Ondernemer op zoek naar informatie over gehoorbescherming voor horeca bedrijven?! Lekker goed verantwoordelijk bezig. Gehoorbescherming is voor personeel noodzakelijk als er harde geluiden zijn.

Heb jij een kroeg, discotheek of organiseer je festivals? Dan is het misschien ook wel een leuk idee om gehoorbescherming aan te bieden aan je bezoekers.

Voor personeel

Wanneer is gehoorbescherming eigenlijk verplicht?

Je werknemer is verplicht gehoorbescherming te dragen als het geluid gemiddeld hoger is dan 85 dB(A)

Het gevaar van gehoorbeschadiging begint bij 80 dB(A). Volgens de Arbowet, ben je verplicht gehoorbescherming aan te bieden aan je personeel boven de 80 dB(A).

Let op de noodzaak van dit volume moet ook in je RI&E worden opgenomen.

Wat voor soort gehoorbescherming?

Je bent vrij in je aanbod aan gehoorbescherming. Er zijn gewone “pluggen“, universele gehoorbescherming met filter, otoplastieken (gehoorbescherming op maat), of oorkappen.

Maar iemand die achter de bar staat, kan je moeilijk oorkappen op zetten of gewone pluggen geven. Ze moeten toch ook de orders goed verstaan. Het is dus toch wel van belang om je even te verdiepen in de materie.

Door het bomen het bos niet meer zien

Ja, daar hebben wij ook wel is last van, als het niet echt een onderwerp is waar je passie in zit.

Gelukkig is onze passie wel (voor&tegen) geluid. Heb je dus vragen wat je kan aanbieden in welke situatie? Neem even contact op voor meer informatie over gehoorbescherming voor horeca bedrijven, wij helpen je graag verder.

Voor bezoekers

Wij horen op festivals heel vaak: Ja mijn gehoorbescherming ligt thuis. Daar heb je natuurlijk niks aan. Zorg dat je gehoorbescherming kan aanbieden! Dit voorkomt narigheid en klachten.

Wat kan je aanbieden?

Je kan universele gehoorbescherming aanbieden. Het mooiste is met filter, zodat de geluidskwaliteit voor je bezoekers nog oké blijft. Hierdoor kunnen ze ook onderling communiceren, wat ook weer prettig is om de bar-man te verstaan ;-).

Hoe kan je gehoorbescherming aanbieden?

Je kunt gehoorbescherming verkopen via je personeel. Zet het op de menukaart! Klein beetje onder de aandacht brengen kan geen kwaad.

Of verkoop het via een automaat. Gewoon, een kauwgomballenautomaat. Je kent ze wel. Een echte grote of eentje voor aan de muur. Ziet er leuk uit, trekt aandacht en haalt de jeugdigheid weer naar boven!

Heb je hulp nodig met informatie over gehoorbescherming voor horeca bedrijven Neem contact op! Wij denken mee.

  • informatie over gehoorbescherming voor horeca bedrijven
  • informatie over gehoorbescherming voor horeca bedrijven
  • Thunderplugs gehoorbescherming van Banaan in je oo
  • informatie over gehoorbescherming voor horeca bedrijven
  • opmaat gemaakte gehoorbescherming van Banaan in je oor
X