Review slaapdopjes

Comfoor/Pluggerz Custom-Fit Sleep Side Sleeper, of wel, slaapdopjes. Deze slaapdopjes zijn van 40 of 60 shore, heel zacht flexibel materiaal. Ze zijn zo ver mogelijk uitgehold, waardoor je zonder problemen op je zij moet kunnen liggen.

Susanne heeft ze voor Banaan in je oor.com en Horendgoed.nl getest. Hierbij haar review slaapdopjes.

Susanne, waarom draag jij slaapdopjes?

Ik draag slaapdopjes, omdat ik een lichte slaper ben. Mijn man wil nog wel is snurken waardoor ik nachten wakker kan liggen. Daarbij heeft hij wisselende diensten, werkt ook wel tot laat door. Als hij dan thuis komt, valt hij direct in slaap en lig ik wakker en kom niet meer in slaap door alle (snurk)geluiden.

Is dit je eerste set slaapdopjes?

Nee, ik heb eerder slaapdopjes gehad. Ik heb eerst van die schuimpluggen gebruikt die weer uitzetten. Die dempen prima, alleen mijn oren gingen er stuk van.

Een vriendin wees mij jaren geleden op het feit dat ze ook op maat gemaakt kunnen worden. Dat heb ik toen laten doen. Toen waren ze wel massief en met een filter. Nu heb ik een holle uitvoering.

Wat is het verschil voor jouw tussen de massieve en de holle slaapdopjes?

Het verschil zit hem in het komfoor als je op je zij ligt.

Ik was erg tevreden met de massieve slaapdopjes. Maar na 7 jaar moesten ze echt vervangen worden hoor! Ze zagen er niet zo mooi meer uit en er kwam een scheur in het materiaal door het in en uit doen. Ik ben er altijd erg tevreden mee geweest.

Maar nu ik de holle heb, ben ik daar achteraf (nog) blijer mee. Ligt op je zij inderdaad lekkerder en ze dempen naar mijn idee precies het zelfde.

Voor deze review slaapdopjes had ik er nog helemaal niet over na gedacht maar, waar ik ook heel blij mee ben zijn de kleurtjes. Mijn vorige set was licht paars aan beide kanten. Deze zijn rood en blauw waardoor ik eenvoudig links en rechts kan herkennen!

Hoor je helemaal niks meer met je slaapdopjes in?

Nee, ik hoor zeker wel met mijn slaapdopjes in! Gelukkig, hoor ik gewoon mijn kinderen als er echt iets is! Maar ik word minder snel wakker door omgevings- geluiden. Het “scherpe” randje is er af? Klinkt dat logisch als ik dat zo zeg?

De audicien heeft mij verteld dat er geen oordoppen verkrijgbaar zijn die je helemaal “doof” maken. Omdat je, ondanks je oren afsluit, via trillingen geluiden hoort/waarneemt.

Maar ze dempen voldoende om in slaap te komen en te blijven. Gesnurk is een stuk minder irritant!

Kan je ze vergeten?

Hoe bedoel je? Ik vergeet ze echt niet, want ik hoor minder! Als ik naar mijn zoontje moet dan doe ik ze uit, anders versta ik hem echt niet. Maar in mijn slaap vergeet ik ze absoluut! Ze zitten echt lekker, en dus ook lekkerder dan mijn oude set.

Is de prijs juist met de kwaliteit?

O! Voor deze set heb ik €109.95 betaald. Tja, best wel een hoop geld maar ik gebruik ze iedere nacht! En nachtrust is toch ook een hoop waard. Het is een opmaat gemaakt product.

Laatste vraag, kan er iets verbeterd worden aan de slaapdopjes?

De levertijd was 2 weken. Misschien dat het sneller kan. Ik wilde graag een review slaapdopjes geven omdat ik zo tevreden ben. Eigenlijk weet ik niets te verbeteren.

Bestel slaapdopjes online op onze webshop.

Maak een afspraak bij uw audicien om gehoorbescherming te bespreken. Date met een banaan.

Of kom even langs in één van onze winkels.

Wil jij net als Susanne ook je mening laten horen of review slaapdopjes of over een ander product een review schrijven? Laat het ons weten via het contactformulier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X