Blijven je Airpods niet zitten?

Airpods Sleeves opmaat gemaakt verkrijgbaar bij Banaan in je oor

Pluggerz de oplossing! Airpods Sleeves opmaat!

Pluggerz heeft nu een product ontwikkeld, een echt stukje maatwerk zodat je Airpods goed blijven zitten.

Tijdens hardlopen, een sprint trekken naar je trein of tijdens een verplicht ritje naar school of je werk op de fiets. Je verliest je Airpods nooit meer terwijl je ze in hebt!

Airpods Sleeves opmaat gemaakt verkrijgbaar bij Banaan in je oor

De Sleeves

De Airpods Sleeves zijn een opmaat gemaakt hoesjes die om je Airpods heen gaan/zitten. Om ze perfect geschikt te laten zijn voor jouw oren hebben we eerst afdrukken van je oren nodig. Die worden gemaakt door de audiciens van Horend Goed. De afdrukken worden bewerkt en ingescand bij Pluggerz/Comfoor. Daar printen ze je nieuwe sleeves met de nieuwste 3D technieken.

De levertijd van de Airpods Sleeves is ongeveer 10 werkdagen.

Waarom Sleeves?

Behalve dat ze lekkerder en veel beter blijven zitten sluiten ze ook goed af. Hierdoor kan je volop ongestoord genieten van je muziek, telefoongesprek, je gesproken boek of een podcast.

De sleeves hebben een geluiddempend effect. Door de afdichting van de Airpods sleeves opmaat heb je veel minder hinder van bijvoorbeeld omgevingsgeluiden. Ondanks omgevingsgeluiden kun je dus gewoon op een normale sterkte naar je muziek luisteren, zonder schade aan te brengen aan je gehoor.

Heb je geen Airpods!?

Geen probleem! We snappen je interesse, veel mensen hebben het probleem dat Airpods of (draadloze) oordopjes niet goed in de oren blijven zitten. Horend Goed heeft ook de Music 2 in 1. Dat is een opmaat gemaakte set gehoorbescherming waar ook de speakers van de oordopjes van een hoofdtelefoontje in passen.

Dat is handig! Een set gehoorbescherming en sleeves in 1.

Mogelijkheden

De Sleeves zijn is het wit verkrijgbaar. Ze sluiten de oren goed af, maar, let op, ze worden niet verkocht als gehoorbescherming. De Sleeves kunnen namelijk niet doorgemeten worden op pasvorm. Dit is wel mogelijk bij de Music 2 in 1 of alle andere soorten gehoorbescherming op maat.

De kosten

Een set Sleeves kosten €89,-

Ja die wil ik!

Super leuk! Neem even contact op voor een afspraak. Of bestel ze via onze webshop! We nemen dan contact met je op voor afspraak om afdrukken van je oren te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X