Geniet! Met goede oordopjes!

Pluggerz earplugs hebben hun lijn met universele goede oordopjes vernieuwd. Behalve de verpakking is ook de inhoud aangepast.

In de verpakking zitten nu 2 verschillende maten goede oordopjes. Een set goede oordopjes maat M voor de wat kleinere oortjes, die ook geschikt zijn voor kinderen. En een set goede oordopjes maat L.

Pluggerz heeft zijn oordopjes verdeeld in verschillende bezigheden. Nu hebben ze goede oordopjes voor in het water, muziek, voor professioneel gebruik, om te studeren, op de motor, tijdens schietsport, om te slapen, tijdens reizen.

Voor iedere hobby

Voor iedere hobby is er wel een juiste universele gehoorbescherming verkrijgbaar.

Geniet jij van muziek? Pluggerz heeft nu ook universele gehoorbescherming met een vlak filter. Met een vlak filter, kan jij genieten van je muziek zonder vervorming.

Slaapdopjes

De slaapdopjes van Pluggerz vallen op! Ze zijn gemaakt van volledig zacht materiaal. Hierdoor kan je ook uitstekend liggen op je zij, zonder oorpijn te krijgen van het slaaprdopje. Ze zijn wel eenvoudig in en uit het oor te halen door het flexibele aanpakje.

De oordopjes zijn uitgerust met een filter die 27 dB dempt, zonder een afgesloten gevoel te geven. Door het filter komt namelijk gewoon lucht, wel zo prettig voor je oren en trommelvliezen.

Wat is het verschil tussen Pro en Pro Detec?

Het Verschil tussen de Pluggerz Pro en Pluggerz Pro detec, is dat de detect geschikt is gemaakt voor de voedingsindustrie. In de gehoorbescherming zit metaal verwerkt. In beide verpakkingen zit een bewaarsysteem en een koordje voor aan de gehoorbescherming.

Geen speciale kinderuitvoeringen meer

Vroeger had Pluggerz speciaal een verpakking voor de kleintjes. De nieuwe lijn heeft geen speciale kinderuitvoeringen meer. Je kunt nu gewone en verpakking bestellen, in de verpakking zit een setje dopjes maat M, die geschikt is voor kinderen (zelfde als de “oude verpakkingen”) en een setje dopjes maat L.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X