Oordopjes voor in het vliegtuig

Oordopjes voor in het vliegtuig

Tegen oorpijn en oor-ongemak tijdens het vliegen

Meer dan de helft van het aantal vliegtuigpassagiers kent het onaangename gevoel van druk, pijn of ongemak in het oor, die met name tijdens de landing van het vliegtuig optreedt. Soms blijven deze problemen dagen na de vlucht bestaan, waardoor de mooiste vakanties worden verstoord of een belangrijke zakelijke afspraak wordt beïnvloed.

Na het opstijgen wordt er in de cabine een (lage)druk ingesteld die overeenkomst met 2000 tot 2500 meter boven zeeniveau. Tijdens de landing stijgt de luchtdruk in de cabine binnen enkele minuten naar grondniveau. In deze situatie moet het oor ook reageren. De buis van Eustachius, een verbinding tussen het middenoor en neus-keel holte moet door een zogenaamde actieve opening ervoor zorgen dat de luchtdruk in het middenoor weer stijgt. Als dit niet snel genoeg gebeurt, zal het trommelvlies in de richting van het middenoor worden gedrukt.

Banaan in je oor heeft diverse merken gehoorbescherming, oordopjes voor in het vliegtuig. Bekijk hier ons aanbod. Altijd gratis verzending. Heeft u altijd moeite met oordopjes? Blijven ze niet goed zitten? Kijk dan ook even bij de kleinere maten.

oordopjes voor in het vliegtuig oordopjes voor in het vliegtuig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X