Slaapdopjes op de Camping

Uitrusten op de camping

De sfeer is goed, de tent snel opgezet en je bent klaar voor een rustige avond met een gezellige barbecue. Vroeg naar bed en morgen genieten van de eerste vakantiedag, is jullie idee. Helaas denken je medekampeerders daar net even anders over. Op het moment dat jij in je slaapzak kruipt, barst het feest drie tenten verder los. Niet echt een lekker begin van je vakantie. Dus opzoek naar Slaapdopjes op de camping!

Wil je echt uitrusten tijdens je kampeervakantie, gebruik dan onze slaapdopjes op de camping. De zachte oordopjes passen perfect in je oor en zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Hierdoor vormen de oordopjes zich precies naar je gehoorgang. De open kanaaltjes voorkomen dat je drukverschil voelt.

Slaapdopjes passen in elke rugzak en zijn makkelijk schoon te maken. Ze dempen het schadelijke omgevingslawaai zodat je ongestoord kunt genieten van een gezonde nachtrust tijdens je vakantie. Passen de standaard oordopjes nooit goed en zitten ze niet lekker? Bekijk dan eens een S maat eartip bij Mix&Match universele gehoorbescherming. 

Ga je vaak op vakantie? Of gewoon snel wakker van geluid? Dan zijn op maat gemaakte slaapdopjes ook echt een uitkomst. Gaan lang mee en slaapt super comfortabel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X