Koor gehoorbescherming Banaan in je oor

Crescendo Vocals – Gehoorbescherming tijdens zingen?!

Gehoorbescherming tijdens zingen. Crescendo heeft gehoorbescherming ontwikkeld speciaal voor zangers

Mensen die in koren zingen vragen vaak om gehoorbescherming. Het kan altijd zijn dat er net iemand in de buurt staat die voor jou onprettig klinkt.
En meet maar eens hoeveel geluid een koor produceert. Dit kan tot zo’n hard volume oplopen dat het al schadelijk is na een half uur! Tijd om bewust te worden. Tijd om een oplossing te vinden.

De Crescendo Vocals

Deze gehoorbescherming is herbruikbaar en leverbaar in diverse maten. Ook voor de kleinere oortjes is er een geschikte maat. De filters die geplaatst worden hebben een vlak karakter. Hierdoor worden alle tonen evenveel gedempt waardoor de muziek en de zang hetzelfde klinken, maar dan iets zachter. Het filter is in diverse dempingen leverbaar. In de standaard set zitten filters van 20 dB demping. Door het karakter van de vlakke filters is de kans op occlusie (problemen met eigen stem) minimaal.

Vlakke demping

De filters bieden een bescherming terwijl de helderheid van klanken en de muzikale dynamiek onaangetast blijft. Spraak verstaan met gehoorbescherming in is ook geen enkel probleem. Wel zo prettig om de dirigent te blijven verstaan.

Niet alleen voor zangers

De gehoorbescherming Crescendo Vocals is niet alleen geschikt voor zangers. Het is ook zeer goed te dragen bij popconcerten, rockconcerten, festivals en versterkte muziek.

Standaard set

In de standaard verpakking zit een setje universele oordopjes maat L en een setje maat M. Daarnaast zitten natuurlijk de filters in de verpakking met een vlakke demping van 20 dB. Er zit een aluminium bewaarsysteem bij met een sleutelring, zodat je ze altijd bij je hebt. Vragen over de set? Natuurlijk is er Google, maar er zit ook een handleiding in diverse talen in de verpakking. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

 

 

Bestel hier uw Crescendo Vocals

Stel hier uw Crescendo set zelf samen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X