Ook wij hebben spelregels en voorwaarden! Ga jij binnenkort lekker smikkelen van een voorraad snoep bananen? Vergeet niet #banaaninjeoor te gebruiken om met de actie: Waar laat jij die banaan?

Bijna niemand leest spelregels en voorwaarden… Maar hier zijn ze dan toch voor de liefhebber:

1. Winacties worden uitgeschreven door Horend Goed. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan de actie is gratis.
3. Iedere deelnemer mag meerdere malen deelnemen aan een actie.
4. Deelnemers zijn verplicht tot het geven van actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie. Er zijn winactie’s die geen einddatum hebben. Dit zijn doorlopende actie’s, met per maand een winnaar. (voorbeeld: zwemdopje van de maand en Waar laat jij die banaan?)
6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. (of samen met iemand die ouder dan 16 is)
7. De trekking van de winnaar gebeurt geheel willekeurig.
8. Winnaars worden binnen 3 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via de opgegeven contactgegevens. Indien er geen contactgegevens bekend zijn, zullen wij via de social media accounts communiceren.

We gaan nog even door!

9. Horend Goed kan deze actievoorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
12. Persoonsgegevens verkregen in het kader van de (win)actie worden door Horend Goed alleen gebruikt voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
13. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
14. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
15. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Horend goed via sandra@horendgoed.nl of stuur even een berichtje via dit formuliertje.

Waar laat jij die banaan
X